Česky English Deutsch Italiano Espaňol Francais sk pl hu ru no dk se fi nl
 
Transfer

Václav Havel Prahan lentoasema
Prahan kansainvälinen lentoasema Ruzyně (Václav Havel Airport Prague) sijaitsee noin 17 km päässä kaupungin keskustasta. Matka keskustaan kestää autolla noin 20 – 30 minuuttia ja julkisilla liikennevälineillä noin 55 minuuttia. Lentokentältä kaupungille siirtymiseen on mahdollista käyttää julkisen liikenteen busseja, joista on lähempänä keskustaa siirryttävä metroon.

Václav Havel Prahan lentoasema      Václav Havel Prahan lentoasema      Václav Havel Prahan lentoasema

Rautatieasema
Prahan päärautatieasema (Hlavní nádraží) - Prahan päärautatieasema on yksi Habsburgien valtakauden viimeisiä arkkitehtonisia saavutuksia jonka suunnitteli Josef Fanta ja se avattiin 1909 Franz-Josefs Bahnhof nimellä. Myöhemmin se nimettiin uudelleen Wilsonin asemaksi ja tänään se tunnetaan yleisesti päärautatieasemana. Vuosina 1972-1979 asemaa laajennettiin uudella terminaalilla ja metroasemalla ja terminaalin päällä kulkevalla pääkadulla.</p><p>Jos olet nopeasti ohimatkalla tai saanut metrolla voit helposti ohittaa aseman jäljellä olevat jugendosat; tilavan kupolin, lyijylasi-ikkunat ja naisten veistetyt kasvot jotka esittävät Prahaa “kaupunkien äitinä”. Yläkerrassa alkuperäinen sisäänkäynti Fantova Kavarnaan (kahvila) huokuu edelleen kuninkaallista mahtia sen valurautaisesta katteesta ja alastomista hahmoista tornin sivuilla.
Praha rautatieasema Holesovice (Praha Holešovice)

Prahan päärautatieasema (Hlavní nádraží)      Praha rautatieasema Holesovice (Praha Holešovice)   

Linja-autoasema
Useimmat kansainväliset yhteydet päättyvät Prahassa Florencin asemalle, joka sijaitsee  metrolinjoilla B ja C Florencissa. Pääbussiasema palvelee kaikkia kansainvälisiä ja kotimaan pitkänmatkan yhteyksiä. Sieltä pääsee keskustaan metrolinjalla B noin 5 minuutissa. Päästäksesi Florencista vanhaankaupunkiin ota metrolinja B ja matkaa sen Náměstí Republiky -asemalle.
Praha Hlavní nádraží - Wilsonova st.

Nádraží Florenc      Praha Hlavní nádraží - Wilsonova st. 


Hinnat
CZK / €
transfer lentokentältä (1 - 4 henkilöitä)  700 CZK 28 €
transfer lentokentältä (5 - 8 henkilöitä)  1300 CZK 52 €
transfer rautatieasemalle (1 - 4 henkilöitä)  350 CZK 14 €
transfer rautatieasemalle (5 - 8 henkilöitä)  700 CZK 28 €
yksityiset matkat Tšekin tasavallassa (1 km) 26 CZK 1 €
 yövy 7 yötä ja enemmän - transfer lentokentältä / rautatieasemalle   - MAKSUTTA    (1 - 4 henkilöitä)



Copyright www.apartment-letna.com 2007 - 2020 |  links   FAQ   Prohlášení o ochraně soukromí