Česky English Deutsch Italiano Espaňol Francais sk pl hu ru no dk se fi nl
 
Transfer

Prága-Václav Havel repülőtér
2012. októberétől a Prágai Ruzyně repülőtér hivatalos neve Prága-Václav Havel repülőtér. A repülőtér hivatalos nevét az ország bársonyos forradalom utáni első elnökéről, Václav Havelről kapta, aki Csehszlovákia, később pedig a Cseh Köztársaság elnöki posztját töltötte be.
Prága Ruzyněi repülőtér a város központtól 17 km. A Prága ézsaknyugati városvégén helyezkedik el, körülbelül 20-25 percet tartó távolság gépkocsival és a városi tömeg kozlekedés alaklmazsáával 55 percet tart ide az út.

Prága-Václav Havel repülőtér      Prága-Václav Havel repülőtér      Prága-Václav Havel repülőtér

Prága vasútállomás
A Prágai főpályaudvar (csehül Praha hlavní nádraží) Prága központi átmenő pályaudvara Csehországban. Ez a város legnagyobb és legforgalmasabb vasútállomása. Josef Fanta építész építette, 1871-ben nyílt meg. Az Óvárostól keletre, a C metró vonalán helyezkedik el, kiindulópontként szolgálva a nemzetközi és belföldi távolsági vonatok jelentős hányadának.
A Praha-Holešovice a Csehországban található Prága egyik átmenő pályaudvara. Az állomás rendkívül forgalmas, kiindulópontjaként szolgál több nemzetközi és belföldi távolsági vonatnak.


A Prágai főpályaudvar      A Praha-Holešovice a Csehországban   

Bus station
Fő Buszpályaudvar (Florenc) - a legtöbb nemzetközi járat végállomása Prágában a Florenc állomás, amely Florenc-ben található a B és a C metróvonalak csomópontjánál. A fő buszpályaudvar szolgálja ki a nemzetközi- és a belföldi távolsági járatokat. Innen nagyjából 5 perc alatt juthat el a belvárosba a B metróvonalon.
Buszmegállók Praha Hl. nádraží - Wilsonova

Fő Buszpályaudvar (Florenc)      Buszmegállók Praha Hl. nádraží - Wilsonova 


Árak
CZK / €
transzfer a repülőtérről (1 - 4 fő) 700 CZK 28 €
transzfer a repülőtérről (5 - 8 fő) 1300 CZK 52 €
transzfer a vasútállomástól (1 - 4 fő) 350 CZK 14 €
transzfer a vasútállomástól (5 - 8 fő) 700 CZK 28 €
privát kirándulások Csehországban (1 km) 26 CZK 1 €
Ha 7 vagy több éjszakás - transzfer a repülőtérről / vasútállomásról ingyen    (1 - 4 )
 

Copyright www.apartment-letna.com 2007 - 2020 |  links   FAQ   Prohlášení o ochraně soukromí