Česky English Deutsch Italiano Espaňol Francais sk pl hu ru no dk se fi nl
 
Nähtävyydet Praha 7

1. Kokouskeskus Praha Výstaviště - näyttelyalueella, jota käytetään näyttelyitä, konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia.


Kokouskeskus Praha Výstaviště2. Messukeskus (Veletržní Palác) - koruttoman toiminnallinen Veletržní Palác rakennettiin vuonna 1928 isännöimään kansainvälisiä messutapahtumia. Nyt se on uudistettu Kansallismuseon uudeksi näyttelytilaksi, jossa esitellään 1900- ja 2000-luvun taidetta.

Messukeskus (Veletržní Palác)3. Letenská pláň - iso tyhjä plain ja Letná Park (Letenské sady)

Letenská pláň4. Stromovka (Královská obora) -  suurin puisto Praha

Stromovka (Královská obora)


5.Letná Vesitorni (Letenská vodárenská věž)

Letná Vesitorni


6. Kansallinen tekniikan museo (Národní technické muzeum) - täällä on näyteillä eri tieteenalojen kuten akustiikan ja astronomian saavutuksia, ja myös liikennevälineitä sekä ajan mittausta.

Kansallinen tekniikan museo (Národní technické muzeum)


7. Kansallismuseo Maatalous (Národní zemědělské muzeum)

Kansallismuseo Maatalous (Národní zemědělské muzeum)


8. Generali Arena (Generali Aréna) - on jalkapallostadion Prahassa.Kyseessä on AC Sparta Prahan kotistadion ja sinne mahtuu noin 20 000 katsojaa. Stadionia käytetään myös muuhun kuin jalkapalloon. Ennen nykyistä sponsorinimeä stadion on tunnettu nimillä Letná Stadium, Toyota Arena sekä AXA Arena.

Generali Arena (Generali Aréna)9. Letná 
palatsi (Letenský zámeček) - on ainutlaatuinen ravintola sydämessä Letná park

Letná palatsi (Letenský zámeček)10. Prahan Metronomi (Pražský metronom) -  Letná ylpeili ennen maailman suurimmalla Stalin-monumentilla: 30-metrisellä graniittipatsaalla, joka esitti tšekkien ja venäläisten marssimista kommunismiin pillipiiparin tavoin heitä johtavan Stalinin perässä. Monumentti paljastettiin 1. toukokuuta 1955, mutta jo vuoden sisällä Hruštšov syrjäytti ja tuomitsi Stalinin, ja monumentti räjäytettiin vuonna 1962. Tänään Stalin-monumentin paikalla, Vltavajokea katsellen, seisoo symbolinen punainen metronomi eli tahtimittari, joka pystytettiin vuonna 1991. ”Metronome” on öisin valaistu ja näkyy kaupungin keskustasta. Metronomilla on korkeutta 23 metriä ja sen on suunnitellut kansainvälisen maineen omaava taiteilija, Vratislav Novak. Tahtimittarin takainen alue on suosittu skeittipaikka, jossa eri puolilta Eurooppaa ja muuta maailmaa saapuvat skeittaajat kokoontuvat ja filmaavat ympäri vuoden

Prahan Metronomi (Pražský metronom)11. Hanavsky pavilon (Hanavský pavilon)


Hanavsky pavilon (Hanavský pavilon)12. Kramář's Villa (Kramářova vila) - Uusbarokkityylinen villa tyypillinen jugendtyylisiä


Kramář's Villa (Kramářova vila)13. Písecká brána / Bruská brána


Písecká brána / Bruská brána14.
Letná Carousel (Letenský kolotoč) - Prahan vanhimmista mekaaninen karuselli.

Letná Carousel (Letenský kolotoč)


15. Pyhän Padovan Antoniuksen kirkko (Kostel Sv. Antonína Paduánského)

Kostel Sv. Antoního Paduánského


16. Prahan eläintarha (Zoologická zahrada hl. m. Prahy) - Prahan eläintarha on ainutlaatuisen sijaintinsa ansiosta yksi maailman kauneimpia eläintarhoja. Sen monitasoinen maasto mahdollistaa jopa kymmenen kilometrin eksoottisen kävelyretken mm. Afrikka-osaston, Indonesian viidakon ja Norsulaakson kautta. Tämä ihastuttava kappale luontoa on muidenkin kuin lapsiperheiden suosima retkikohde.

Prague Zoo

17. Pelimuseo - interaktiivinen pelimuseo.

Muzeum her


18.
Centrum Stromovka 
ostos- ja ostoskeskus.

Centrum Stromovka


Nähtävyydet Praha 7 kartalle                                         
Nähtävyydet Praha 7 kartalle

    
Copyright www.apartment-letna.com 2007 - 2020 |  links   FAQ   Prohlášení o ochraně soukromí