Česky English Deutsch Italiano Espaňol Francais sk pl hu ru no dk se fi nl
 
Steder av interesse i Praha 7

1. Utstillingen bakken (Výstaviště) - er en utstilling bakken som brukes til utstillinger, konserter og andre kulturarrangementer.


Utstillingen bakken (Výstaviště)2. Nasjonalgalleriet (Národní galerie / Veletržní palác) - er et populært museum og galleri i Praha, og her har du selvfølgelig mulighet til å bli bedre kjent med Tsjekkisk kunst. Innenfor museets vegger kan du bli kjent med kunst fra hele Tsjekkia, men ikke bare malerier, men også statuer, tegninger og andre former for kunst. En av de viktigste permanente utstillingene handler om kunst i Bohemia og i sentral Europa under middelalderen, men her finnes også om kunst på 1800-tallet kallt fra klassisime til romantikken og det finnes også kunst fra 1900-tallet og helt fram til samtidskunst fra i dag. I tillegg til de permanente utstillingene finnes det også godbiter som er temporære fra tid til annen, og da dukker det også opp malerier og verker fra utenlandske kunstnere som Rembrandt, Hogarth og Klimt.

Nasjonalgalleriet (Národní galerie / Veletržní palác)3. Letenské sady - en stor tomt vanlig og park populært for sommeren spaserturer og uformelle sport

Letenské sady4. Stromovka (Královská obora)
den største parken i Praha

Stromovka (Královská obora)


5. Vanntårnet Letná (Letenská vodárenská věž)

Vanntårnet  på Letná (Letenská vodárenská věž)


6. Det nasjonale tekniske (Národní technické muzeum) - dette huset har utstillinger innen akustikk og astronomi og også transportmetoder og tidsmåling.

Det nasjonale tekniske (Národní technické muzeum)


7. National Museum of Agriculture (Národní zemědělské muzeum) - det er viser på fiske, matvarer, landbruksutstyr. besøket vil bli lenger med barn.

The National Museum of Agriculture (Národní zemědělské muzeum)


8. Generali Arena (Generali Aréna) - er en fotballstadion i Praha

The Generali Arena (Generali Aréna)9. Letenský zámeček -
er en unik restaurant i hjertet av Letna Park

Letenský zámeček10. Praha metronomen (Pražský metronom) - er en megametronom som ser ut over Praha og Moldau. Den ble plassert på høyden i 1991, på stedet der det tidligere stod en gigant kommunist statue som ble bygget for å ære Joseph Stalin. Dette monumentet ble ødelagt i 1962. Metronomen er et verk av Vratislav Novak, og den er 25 meter høy.

Praha metronomen (Pražský metronom)11. Hanavsky pavilon (Hanavský pavilon) -
en av de mest imponerende Art Nouveau strukturer i byen.

Hanavsky pavilon (Hanavský pavilon)12. Kramer Villa (Kramářova vila) - neo-barokk villa med typiske elementer fra jugend.


Kramář's Villa (Kramářova vila)13. Písek Gate (Písecká brána)


Písek Gate (Písecká brána)14. Letná Karousel (Letenský kolotoč) -
Prahas eldste mekaniske karusell.

Letná Karousel (Letenský kolotoč)15. kirke av St. Antonio di Padova i Praha (Kostel Sv. Antonína Paduánského)

Kostel Sv. Antoního Paduánského


16. Hovedstaden Prahas zoologiske hage (Zoologická zahrada hl. m. Prahy) - den zoologiske hagen hører, takket være sin enestående beliggenhet, til verdens vakreste zoologiske hager. Det kuperte terrenget den er anlagt i, innbyr til spaserturer på opptil ti kilometer gjennom en eksotisk verden, inkl. Det afrikanske huset, Den indonesiske jungelen eller Elefantenes dal. Dette herlige stykket natur er et populært mål for utflukter, og det ikke bare for barnefamilier.

Hovedstaden Prahas zoologiske hage (Zoologická zahrada hl. m. Prahy)Steder av interesse i Praha 7 på kart
                                         
Steder av interesse i Praha 7 på kart

    
Copyright www.apartment-letna.com 2007 - 2020 |  links   FAQ   Prohlášení o ochraně soukromí